Whitepaper
Cyberveilig gedrag = willen, kunnen en de kans krijgen

Cyberveilig gedrag creëren is niet eenvoudig. Niet voor niets zijn veel cyberaanvallen gericht op de mens. Hoewel het bedrijfsleven steeds meer investeert in awareness rondom cybersecurity, worden organisaties nog altijd succesvol aangevallen middels eenvoudige methoden als phishing. Er is werk aan de winkel. Dit whitepaper presenteert een vernieuwende kijk vanuit de psychologie op de menskant van cybersecurity. Lees welke stappen noodzakelijk zijn om écht cyberveilig gedrag onder medewerkers te realiseren.

  • Aan de hand van de gedragstheorie wordt duidelijk dat regels opstellen en communiceren slechts een eerste stap is naar weerbare medewerkers.
  • Ontdek welke stappen nog meer noodzakelijk zijn en krijg praktische handvatten om écht cyberveilig gedrag onder medewerkers te realiseren.
  • Incl. praktijkvoorbeeld ‘Naar cyberveilig gedrag bij Royal Cosun’ & praktische checklist voor gedragsverandering in cybersecurity.

Download het whitepaper

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang het whitepaper direct in uw mailbox.

Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met uw gegevens. Door op ‘Download het whitepaper’ te klikken, gaat u akkoord met het privacy statement van Hoffmann.

Wij werken voor deze bedrijven en organisaties